• Nedavno
Dlder Cat Slow Feeder, 2 pakovanja prostirke za lizanje mačjih poslastica u obliku ribe za Mačke Psi anksioznost, Cat Puzzle Feeder Cat Bowl, zabavna alternativa sporo Feeder Cat Bowl .

Dlder Cat Slow Feeder, 2 pakovanja prostirke za lizanje mačjih poslastica u obliku ribe za Mačke Psi anksioznost, Cat Puzzle Feeder

Rating 
KM 34.40

Količina robe
Prisutan

Ime : Mačka Sporije Feeder Mat. Veličina proizvoda : 24.5 * 19 * 0.8 cm / 9.64 inč * 7.48 inč * 0.31 inč. Materijal proizvoda : silikon. Primjena proizvoda : pogodno za pse i mačke. Boje : plava i zelena. Težina proizvoda : 199g.Paket uključuje : 2 * sporije Feeder Mat. Visokokvalitetni materijal za hranu : dlder cat slow feeder je napravljen od sigurnog, netoksičnog i izdržljivog silikona za hranu, koji je siguran za kućne ljubimce i neće naštetiti jeziku vašeg ljubimca kako bi osigurao da vaš ljubimac može jesti sigurno i udobno. Spora hranilica za mačke : zabavna alternativa zdjeli za spore hranilice. Sporo hranilica za mačke koristi teksturirani dizajn površine kako bi usporila tempo hranjenja mačke i spriječila nadutost i probavne smetnje. Pogodno za suhu ili mokru hranu : naša posuda za sporu hranilicu za mačke može se koristiti sa mokrom hranom ili suvom hranom, možete posipati njihove omiljene grickalice (puter od kikirikija, puter od bundeve, jogurt), sporo hranilica za pse može usporiti brzinu ishrane psa i efikasno poboljšati zdravo varenje. Smanjite anksioznost : hranilica za slagalice za mačke usvaja dizajn izgleda u obliku ribe, koji može izazvati interesovanje kućnih ljubimaca i povećati apetit kućnih ljubimaca. Smanjite dosadu, tjeskobu i stres kućnih ljubimaca. Neka vaš ljubimac tiho uživa u svojoj omiljenoj hrani. Lako za čišćenje : nakon upotrebe, samo isperite sporo hranilicu vodom. Preporučuje se da hranu koja se teško čisti (kao što je puter od kikirikija) na neko vreme potopite u toplu vodu sa sapunom, a zatim isperite vodom. Podloga za lizanje je pogodna i za mašine za pranje sudova (primenljiva temperatura je oko -20°C~210°C).Uvijek nadgledajte svog ljubimca tokom upotrebe jer ovo nisu igračke za žvakanje. Ne preporučuje se upotreba bez nadzora kako bi se izbjegla šteta uzrokovana ugrizima za kućne ljubimce. Jastučić za lizanje mačke/psa napravljen je od silikona za hranu, netoksičan, izdržljiv i siguran za kućne ljubimce. Pobrinite se da vaša mačka ili štene mogu jesti sigurno i udobno. Podloga za sporo uvlačenje mačke/psa ima teksturirane površine i može se koristiti sa mokrom ili suvom hranom. Ova hranilica za slagalice za mačke/pse za sve vrste mačaka i pasa, sa jakim usisom kako ne bi skliznula. Teško ga možete podići sa srednje pozicije, ali ga je lako podići sa ivice. Sporo hranilica za mačke/pseća zdjela više ne trči po kući!. Samo isperite sporu hranilicu za mačke/pse vodom. Preporučuje se da hranu koja se teško čisti (kao što je puter od kikirikija) potopite u toplu vodu sa sapunom neko vreme pre nego što je operete čistom vodom.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi