• Nedavno
Momagenda Desktop 23/2024 Dnevni plan | Trči do 20. decembra | Porodični planer. Upravljajte višestruki rasporeda. Izgled u prikazu sedmice.

Momagenda Desktop 23/2024 Dnevni plan | Trči do 20. decembra | Porodični planer. Upravljajte višestruki rasporeda. Izgled u prikazu

Rating 
KM 23.48

Količina robe
Prisutan

Jedinstveni format u prikazu u prikazu sa prostorom za mamu i do četvoro djece. Sadrži i mesečne prikaze. I stranice za bilješku. 19-mjesečni kalendar traje od 2023. do 20. prosinca 2024. Dizajniran u Sjedinjenim Državama mame za mame. Veličina : 6,75 "x 9" 1 ". Jedinstveni format sa pogledom na slobodu sa prostorom za mamu i do četvoro djece. Sadrži i mesečne prikaze. I stranice za bilježenje. 19-mesečni kalendar prolazi iz 20. jula Decembar 2024. Dizajniran u Sjedinjenim Državama mame za mame. Veličina : 6,75 "x 9" x 1 ". Možete imati mir koji dolazi s organiziranim rasporedom - bez obzira koliko djece imate! The Momagenda Desktop, naš originalni dnevni plan za mame, dizajniran je tako da pomogne zauzetim mamama povratiti kontrolu nad rasporedima svojih porodica, jednom i za sve. Jer ima kontrolu nad svojim rasporedom čini se mirnim, opuštenim i kontrolom cijelog života. Momagenda planer desktopskog dana pomaže vam da upravljate višestrukim rasporedom, koristeći naš jedinstveni izgled koji sadrži odvojene prostore za mamu i do 4 djece i prostor za planiranje večere! Sa Momagenda, otkrit ćete da je beskrajno lakše dobiti i ostati organiziran. I s prekrasnim, modnim bojama, pogledat ćete i osjećati se i prekrasno! Radna površina sadrži i sedmični i mjesečni prikazi za vašu udobnost, kao i 2 meke, satenske vrpce za označavanje vašeg mjesta u vašem dnevnom planu. Sjajan citat svake sedmice pomaže da vas nadahnu i motiviraju. Desktop izdanje sadrži i sva korisna područja planiranja koja su našim proizvodima učinila takvim alatima za saniranje, uključujući omiljene web stranice; prostor za bilješke o knjigama, filmovima, modi i muzici; Planiranje i planiranje za odmor.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi