• Nedavno
Donna Devlin dizajnira - šetnja parkom ovratnikom pasa Vaš pas će izgledati nevjerojatno u ovom hladnom ovratniku s podebljanim crnim otiscima šape i živopisnim crvenim! )

Donna Devlin dizajnira - šetnja parkom ovratnikom pasa Vaš pas će izgledati nevjerojatno u ovom hladnom ovratniku s podebljanim crnim

Rating 
KM 12.99

Količina robe
Prisutan

XS ½ "širok i podešava za veličinu vrata 7" do 11 ". Zabavna i šarena premium kvalitetna pamučna tkanina pomno se šiva na izdržljivom najlonu. Izrađena u SAD-u. Extra mekana tkanina je nježna na vratu vašeg psa. Čvrsta i izdržljiva, a opet mekana i lagana . Jednostavno uključeno i isključeno s podesivom konturenom kopčom za dodatnu udobnost. Izmjerite opseg psećeg vrata i dodajte 2 inča. Trebali biste udobno ublažiti dva prsta između vrata ovratnika i psa. Ako su mi mjerenja kućnih ljubimaca, predlažemo Naručivanje sljedeće veličine. Ovratnici su namijenjeni za identifikacijske oznake i pri šetnju vašeg ljubimca preporučuje se da će se iskoristiti u kabelskim snovima ili pješački prsluk za pomoć u sprječavanju trake. Ne za vezanje! XS ½ "širok i prilagođava se za veličinu vrata 7 "do 11". Zabavna i šarena premium kvalitetna pamučna tkanina pomno se šiva na izdržljivom najlonu. Napravljeno u SAD-u. Dodatna meka tkanina je nježna na vratu vašeg psa. Čvrsta i izdržljiva, a opet meka i lagana. Jednostavan i isključen s podesivom konturenom kopčom za dodatnu udobnost. Izmjerite opseg psećeg vrata i dodajte 2 inča. Trebali biste moći udobno ubaciti dva prsta između vrata ovratnika i psa. Ako mjerenja vašeg ljubimca spadaju između dvije veličine, predlažemo da naručimo sljedeću veličinu prema gore. Ovratnici su namijenjeni za identifikacijske oznake i pri šetnju vašeg kućnog ljubimca preporučuje se da se ubrzava ubrzava ili pješački prsluk koristi za sprečavanje traume traheane. Ne za vezanje! . Svaka Donna Devlin dizajn kraljevca je ručno izrađena s velikom pažnjom od vrhunskog zabave, šarenih pamučnih otisaka tkanine. Naši ovratnici ojačani su teškim umetkom najlona za nevjerovatnu snagu i izdržljivost, ali su lagane i udobne. Ovratnici su u potpunosti podesivi i opremljeni konturenim brzim kopčom za puštanje na vrijeme koje je lako koristiti, ali izuzetno siguran, siguran i izdržljiv. Svaki ovratnik je lijepo zašičen i završen lijepim niklom pobeđenim D-prstenom. Extra meka tkanina je nježna na vratu vašeg psa, tako da će se vaše štene osjećati fenomenalno i vi se možete pogledati nešto cool za promjenu. Ne zaboravite razmotriti odgovarajući povodno i pješački prsluk! Savjeti za nagibne veličine : * Nema standardnih veličina za odjeću i dodatnu opremu za kućne ljubimce. Toplo preporučujemo da precizno izmerite svog ljubimca da biste osigurali tačno stajanje. * Izmjerite opseg psećeg vrata i dodajte 2 inča. Trebali biste moći udobno ubaciti dva prsta između vrata ovratnika i psa. * Preporučuju se meke mjere vrpce. Ako nemate meku mjeru vrpce, pokušajte koristiti komad niza, a zatim izmjerite niz vladar. * Provjerite da li vaš pas stoji. * Za pse koji imaju široke škrinje ili guste kapute, naručite jednu veliku veću. * Ako merenja vašeg ljubimca spadaju između dvije veličine, predlažemo da naručimo sledeću veličinu.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi