• Nedavno
Knit Picks prediva za namotavanje lopte - ručni Namotač pređe za izradu centra-lako se postavlja i koristi-3,3 lbs za teške uslove rada (plava)

Knit Picks prediva za namotavanje lopte - ručni Namotač pređe za izradu centra-lako se postavlja i koristi-3,3 lbs za teške uslove

Rating 
KM 30.00

Količina robe
Prisutan

O NAMOTAČU lopte za pređu : naš Namotač lopte za pređu je neophodan alat za svakog entuzijasta heklanja ili pletenja. Lako I Brzo Namotajte Pletenice Pređe U Uredne, Organizovane Loptice Ili Kolače Sa Ovim Efikasnim I Ergonomski Dizajniranim Namotačem. Materijal : naši Namotači za pređu su napravljeni od visokokvalitetnih materijala, osiguravajući da su izdržljivi i dugotrajni. Podesivo Dugme Za Zatezanje Vam Omogućava Da Kontrolišete Brzinu Procesa Namotavanja, Dajući Vam Potpunu Kontrolu Nad Namotajem Pređe. Potreba : Pojednostavite svoje projekte heklanja ili pletenja pomoću naših efikasnih i praktičnih Namotača pređe. Bilo Da Tražite Namotač Za Pređu, Namotač Za Torte Ili Namotač Vune, Mi Smo Vam Na Raspolaganju. Pogodnost : sa podesivom napetošću i glatkim mehanizmom za namotavanje, naš Namotač kugle za pređu osigurava da je vaša pređa ravnomjerno namotana i bez ikakvih zapetljavanja ili čvorova. Njegova Kompaktna Veličina Olakšava Čuvanje I Transport, Tako Da Ga Možete Poneti Sa Sobom Gde God Da Krenete. Počnimo : bilo da ste početnik ili iskusni zanatlija, naši Namotači pređe su savršen alat za sve Vaše potrebe heklanja i pletenja. Svaka Kupovina Sadrži Namotač Kugle Za Pređu, Šest Igala Za Uvlačenje Bambusa, 100 Višebojnih Kopči Markera, Ravnalo Mjerne Linije I Izuzetne Makaze. Ne čekajte, naručite svoj Namotač pređe već danas i počnite s lakoćom stvarati lijepe projekte!. Pređa Lopta Winderx1. Evo mogućeg opisa proizvoda za listu NAMOTAČA pređe : tražite efikasan način da namotate svoju pređu u uredne, organizovane loptice ili kolače? Ne tražite dalje od našeg namotača pređe! Bilo da ste pletač, heklač ili tkač, naš Namotač pređe olakšava pretvaranje pletenica pređe u uredne kugle ili torte jednostavne za korištenje. Naš Namotač pređe je dizajniran za rad sa širokim rasponom tegova i vlakana pređe, tako da možete namotati sve, od delikatne pređe sa čipkastim utezima do guste, krupne vune. Uz čvrstu konstrukciju i nesmetan rad, ovaj Namotač pređe je napravljen da traje i pomoći će vam da izvučete maksimum iz zaliha pređe. Neke ključne karakteristike našeg NAMOTAČA pređe uključuju : jednostavan za korištenje : jednostavno pričvrstite svoj pramen pređe na Namotač pređe i počnite okretati ručicu. Pređa će se lagano namotati na konus, stvarajući svaki put savršenu loptu ili tortu. Svestrano : naš Namotač pređe može podnijeti različite težine i vlakna pređe, od fine svile do glomazne vune. Kompaktno : naš Namotač pređe je dizajniran da bude kompaktan i lagan, što ga čini lakim za čuvanje i transport. Povoljno : naš Namotač pređe je pristupačna alternativa skupljim modelima, bez žrtvovanja kvaliteta ili performansi. Bilo da ste iskusni zanatlija ili tek počinjete, naš Namotač pređe je neophodan alat za svakoga ko radi sa pređom. Pa zašto čekati? Naručite svoju već danas i počnite navijati svoju pređu kao profesionalac!.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi