• Nedavno
HYHUG PETS PREMIUM nadograđeni najlonski najlon za bijeg za bijeg za dječaka i djevojčice Dogs udoban i siguran - profesionalni trening, svakodnevna upotreba hodanja.

HYHUG PETS PREMIUM nadograđeni najlonski najlon za bijeg za bijeg za dječaka i djevojčice Dogs udoban i siguran - profesionalni trening,

Rating 
KM 1.67

Količina robe
Prisutan

Velika veličina : 16 "-22" Širina x 1 "sa jakom 100% najlonskom tkaninom. To je mekano, glatko, a ne lako ne bledi. Slijedimo samo standard postojanosti AATCC-a. Samo u hladnoj vodi. Operite se poput boja. To tradicionalno ne pobjeći ogrlica za martingale nema sanp kopču. Jedinstveni dizajnerski triglid klizi s dvije male rupe na kopču, možete priključiti oznake za pse. Snažno je i izdržljivo. Svi šivajući zglobovi su presavijeni zbog glatke. To omogućava veću udobnost vama i vašem krznenom prijatelju tokom upotrebe. Molimo vas osigurajte da podesite ovratnik da najbolje odgovara vašem krznenim prijateljima. Za maksimalnu udobnost, preporučujemo minimalno 2 "(oko 2 prsta) zalažu između ovratnika i vrata. Ova čvrsta boja klasična plava ovratnik je jedan proizvod. Njegov odgovarajući 18 "kratki povodnik (B08 BFGDSNG) / prodaje zasebno. Zagarantovana je kvaliteta. Ako niste 100% zadovoljni proizvodom, pružit ćemo uslugu kupaca, povrat ili novi proizvod. Velika veličina : 16" -22 "vrat x 1 "Širina sa jakom 100% najlonske tkanine. To je meko, glatko, i ne lako ne bledi. Slijedimo standard postojanosti boje AATCC. Mašina ili ruku koja se može pratiti u hladnoj vodi. Ispravite se poput boja. Ovo tradicionalno ne bijeg za Marchingale ogrlice nemaju zatvaranje sana. Jedinstveni dizajner Triglide Slide s dvije male rupe na kopči možete priključiti oznake pasa. Ojačani ubod je jak i izdržljiv. Svi šivanje zglobova presavijeni su zbog izravnih. To vam omogućava veću udobnost vama i vašem krznenom prijatelju tokom upotrebe. Molimo vas osigurajte da podesite ovratnik da najbolje odgovara vašem krznenim vratima prijatelja. Za maksimalnu udobnost preporučujemo najmanje 2 "(oko 2 prsta) zalaska između ovratnika i vrata. Ova čvrsta cladna plava martingale je jedan proizvod. Njegov se podudaraju sa 18" kratkim povodcem (B08 BFGDSNG) / prodaje se zasebno zagarantovano je. Ako niste 100% zadovoljni proizvodom, pružit ćemo uslugu kupaca, povrat ili novi proizvod. HYHUG COLL COLLINGALE ovratnik za pse, postoji ukupno deset prekrasnih boja za odabir, čineći psa odmah drugačije. Zbog intenziteta svjetla kada fotograf preuzme fotografiju, boja stvarnog proizvoda bit će mala tamnija od boje fotografije, a boja stvarnog proizvoda je još ljepša od fotografije. Molimo pažljivo mjerite maksimalnu veličinu glave vašeg psa, što odgovara maksimalnoj veličini ovratnika. Izmjerite veličinu vrata vašeg psa, plus prostor za dva prsta (oko 2 inča) (oko 2 inča), ne manje od minimalne veličine ovratnika, kako bi se osiguralo da ovratnik može uklopiti vaš pas.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi