• Nedavno
4 pakovanja izuzetno velikih kopči za kosu za Žene, 5 kopči za kosu za gustu i dugu kosu, neklizajuće kopče četvrtaste čeljusti 90-ih za kovrčavu kosu, svijetle Stezaljke za kosu sa jakim držanjem(višebojne)

4 pakovanja izuzetno velikih kopči za kosu za Žene, 5 kopči za kosu za gustu i dugu kosu, neklizajuće kopče četvrtaste čeljusti 90-ih

Rating 
KM 5.00

Količina robe
Prisutan

▶Dobar izbor : najveća prednost ovih kopči za kosu je to što imaju super velike držače, koji mogu čvrsto držati kosu, dajući vam beskrajnu ljepotu i praktičnost. ▶Visokokvalitetni materijal : ove kopče za kosu izrađene su od visokokvalitetnog polikarbonata. Udobne su za nošenje, male težine, velike tvrdoće i dobrog sjaja. Teško je biti slomljen u poređenju sa sličnim proizvodima. ▶Veličina i boje : izuzetno velika veličina : 5*1.95*2.25 inč. Postoje 4 različite boje stezaljki za kosu koje se podudaraju s različitom odjećom i frizurama kao što su duga, ravna, kovrčava, gusta kosa itd. ▶Široka primena : velike kopče se mogu nositi u različitim prilikama. Održava kosu urednom tokom čišćenja lica, kuvanja, kupanja ili zabavljanja. Pogodan i za zabave, ceremonije, bankete i svakodnevno nošenje, dajući vam elegantan izgled. ▶Dodaci za kosu za žene : naše velike kopče za kosu su udobne i fleksibilne, idealan poklon za oblikovanje kose za žene, potreban je svakodnevno. Idi i pronađi svoj Jumbo Claw clip sa nama. Raznovrsna upotreba : idealna za šminkanje, čišćenje lica, oblikovanje kose, kuvanje, kupanje i svakodnevno nošenje. Primjenjiv tip kose : duga kosa, ravna kosa, kovrčava ili valovita kosa, tanka kosa, gusta kosa i izuzetno gusta duga kosa.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi