• Nedavno
Visionkids dozator za šolje odgovara 5oz-7oz konusnim ili ravnim donjim čašama,dozator za šolje za hladnjak vode,papirna Voda za povlačenje, automatski držač za čaše za jednokratnu upotrebu, dozator za šolje na zid (Crni)

Visionkids dozator za šolje odgovara 5oz-7oz konusnim ili ravnim donjim čašama,dozator za šolje za hladnjak vode,papirna Voda za povlačenje,

Rating 
KM 9.99

Količina robe
Prisutan

[Držač čaša velikog kapaciteta] primjenjivo na sve vrste čaša za jednokratnu upotrebu. Pogodan je za plastične šolje za jednokratnu upotrebu prečnika od 1,96 do 2,87 inča i može da primi 60-80 čaša za jednokratnu upotrebu odjednom.Sigurno odgovara velikom 5oz-7oz. [Dizajn poklopca protiv prašine] gornji i donji deo dozatora za čaše imaju dizajn preklopnog poklopca. Može zaštititi papirnu šolju od prašine, a takođe i vodu od vlaženja šolje, čini papirnu šolju čistom i urednom bez nereda, veoma praktičnom i higijenskom. [Tri metode instalacije] postoje 3 vrste metoda montiranja : magnet, vijčano pričvršćivanje i dvostrana traka. Možete izabrati metodu prema vašim potrebama i postaviti je na svoje omiljeno mesto, kao što su frižider, zid ili stub. [Zgodan] ovaj dozator čaša za vodu je pogodan za dom, dnevni boravak, kuhinju, kancelarije, hotele, restorane, zabave i druge vrste situacija kojima je potrebna papirna čaša za praktičnu upotrebu. [Jednostavno za upotrebu] jednostavno otvorite poklopac na vrhu dozatora za šolje da stavite papirne čaše, što olakšava organizovanje i čuvanje šoljica. Na izlazu možete izvući šolje i vaditi ih jednu po jednu. Sa ovim dozatorom za šolje možete čuvati jednokratne šolje za vodu čiste i uredne,a andy lako vadi šolju jednu po jednu bez otpada. 1.Fiksiranje zavrtnja. Bilo koje mjesto za koje mislite da se može postaviti. 2.Magnetna fiksacija. Adsorbi na površinu metalnih predmeta. 3.Jako ljepilo. Samoljepljiva ploča pogodna je za upotrebu na glatkim zidovima.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi